© Harm Huinink 2014
Home Leden Agenda Opnamen Fotogallerij Gastenboek Contact

Contact

Vacature

Wij zijn op zoek naar een tenor die onze enthiosiaste team komt versterken. Ons koor bestaat uit vrijwilligers die een hart hebben voor het zingen en de muziek die we ten gehore brengen. Zij doen dit dan ook met veel enthiosiasme en plezier. Heb je interesse en ben je benieuwd of dit iets voor jou is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@kleinkoorvocaliste.nl of gebruik het onderstaand contactformulier.

E-Mail

U kunt contact met ons opnemen via ons e-mail adres; info@kleinkoorvocaliste.nl of het onderstaand formulier. Hier kunt u al uw opmerkingen en vragen over ons koor kwijt. Hier kunt u ook terecht wanneer u ons graag wilt boeken voor een evenement dat u organiseert. Wij horen graag van u.

Doelstelling Vocaliste

Vocaliste is een op politiek en levensbeschouwelijk vlak, pluralistische en niet gebonden of: onafhankelijke koorvereniging. Zij streeft naar perfecte koorzang in kleinkoor verband, gelijkelijk verdeeld over vier stemmen meest a-capella. Zij wenst dit ook via regelmatige concerten of anderszins aan het publiek aan te bieden

E-mail formulier

Contact